Spalare covoare

Clean Carpet va ofera servicii profesionale de spalare si curatare covoare. Multumita experientei in domeniu, dar si tehnologiei de ultima ora pe care o folosim, va oferim urmatoarele servicii complete:

 


Desprafuire

Clean Carpet desprafuieste in profunzime covoarele cu ajutorul unui echipament profesional, dotat cu sistem de vibrare si absorbtie a prafului.

Multe, “asa zise” spalatorii de covoare care practica preturi mici, nu asigura acest serviciu. Fara o desprafuire in profunzime a covorului, riscam ca dupa spalarea acestuia sa obtinem un covor imbacsit. Dupa spalare, praful si mizeria din covor se vor imprima la baza firului covorului, facandu-l astfel si mai greu de curatat.

Desprafuirea manuala (baterea covoarelor) afecteaza fibra covorului si asigura doar o desprafuire de suprafata, fara a putea elimina praful existent in tesatura covorului. Aspirarea saptamanala a covorului ajuta la mentinerea curateniei, dar nici aceasta metoda nu poate elimina in totalitate praful existent in covor.

Se recomanda desprafuirea si spalarea profesionala a covoarelor periodic, in functie traficul existent.

 


Detasare pete sau guma de mestecat

Fiecare covor este atent examinat pentru a se indentifica petele si natura acestora. Pentru fiecare tip de pata se aplica solutii profesionale de cea mai buna calitate, speciale pentru detasarea acestora. Se pot elimina astfel pete de grasime, cerneluri, cafea, voma, medicamente, sange, lipici, vopsea, guma, etc.

 

Este recomadat a nu se incerca detasarea acetora acasa, pentru ca riscam sa imprimam pata in tesatura covorului si nu o mai putem detasa nici cu solutiile profesionale. Este bine ca proprietarii covoareleor sa aduca la cunostiinta angajatiilor Clean Carpet, natura petelor, pentru a se aplica solutia corespunzatoare pentru detasarea acestora.

 


Spalare propriu-zisa

Spalarea covoareleor se realizeazacu ajutorului unui tren de spalat dotat cu 18 perii care lucreaza simultan.  Echipamentul are 2 seturi de perii cu duritate diferita ce se pot schimba foarte usor, intr-un timp scurt, in functie de tesatura covorului.De asemenea, exista posibilitatea de a se regla presiunea cu care lucreaza periile; la covoarele cu un grad de murdarie mai mare se aplica o presiune mai mare la periere pentru o curatare cat mai buna a acestora.

 Trenul de spalat foloseste apa rece, pentru a nu afecta tesatura covoarelor mai delicate, iar detergentii utilizati sunt profesionali, biodegradabili si cu protective de culoare, intensifica culorile si elimina petele pentru o curatare excelenta.

La clatire se utilizeaza balsam si neutralizant, ce elimina si evita acumularea electricitatii statice pe fibrele naturale si sintetice si confera o senzatie placuta de prospetime si finete covoarelor.

Cantitatea de detergent si balsam se poate regla in functie de gradul de murdarie al covoarelor.

 

 


Centrifugare

Dupa ce au fost spalate si clatite, covoarele sunt imediat introduse in centrifuga. Centrifuga are o viteza de peste 1000 rotatii pe minut si elimina peste 95% din apa existenta in covoarele spalate. Centifugarea si eliminarea a peste 95% din apa inlatura posibilitatea migrarii culorilor din covoare. 

Daca dupa spalare, covoarele nu sunt centrifugate pentru inlaturarea apei in exces, exista posibilitatea migrarii culorilor din covor. Deasemenea ,  uscarea unui covor nestors, va dura mult mai mult timp;

Un covor care sta mult timp in stare umeda va prinde un miros urat; fibra covorul va fii afectata de mucegai.

 

 


Uscare

Camera de uscare este dotata cu generatoare electrice de caldura, ventilatoare si dezumidificator pentru a se creea conditiile optime pentru uscarea rapida a covoarelor fara a se afecta tesatura.

Temperatura din camera de uscare este reglata, cu ajutorul panoului electric de comanda, sa nu depaseasca 30° C.

NU permiteti uscarea covoarelor la soare! Uscarea covoarelor la soare este la indemna oricui si este ieftin dar riscati sa decolorati tesatura covorului. Exista si riscul “coacerii” fibrei covorului; covorul se va deteriora si se va rupe mult mai repede.

 


Indepartarea mirosurilor, bacteriilor, acarienilor si germenilor

Mirosurile neplacute sunt inlaturate cu ajutorul unei solutii speciale care dezinfecteaza si neutralizeaza mirosurile.

Cele mai intalnite mirosuri sunt cele lasate de catre animalele de companie. Iubitorii de animale nu mai trebuie sa-si faca probleme, Noi avem solutia pentru eliminarea mirosurilor lasate de animalele de companie.

Neutralizatorul de miros scoate si mirosurile neplacute din urma spalarii si uscarii necorespunzatoare a covoarelor.

 


Albirea ciucurilor

Ciucurii covoarelor  sunt pieptanati si tratati cu o solutie pe baza de oxigen activ pentru albirea acestora.

 


Finisare

Dupa ce s-au uscat in intregime, covoarele sunt scoase din camera de uscat si sunt duse la masa de finisat covoare. Aici covoarele sunt periate cu o perie rotativa si sunt aspirate din nou cu cele 2 aspiratoare de mare putere din dotarea mesei de finisat iar la sfarsit sunt parfumate. Astfel sunt eliminate toate scamele si firele de par din covoare rezultand covoare curate si cu un miros placut.

 


Ambalare

Pentru a nu se murdari pe durata transportului, fiecare covor este ambalat in folie de plastic.

NU pastrati covoarele in folia de plastic. La primirea covoarele, va rugam sa le scoateti din folia de plastic in care au fost ambalate pentru transport sau deschideti folia la capete.

 


Livare si colectare la domiciliul clientului

Nu trebuie sa va mai faceti griji pentru transportarea covoarelor. Spalatoria Clean Carpet vine in ajutorul dumneavoatra cu servicii de colectare si livrare. Transportul se asigura gratuit de catre firma noastra pentru comenzi de peste 6 mp de covoare.

Program punct de lucru

Luni - Vineri
9:00 - 17:00
Sambata
09:00 - 14:00

Pentru comenzi contactati-ne la

phone-icon 0722 161 927
021 260 76 96

 

Calculator

Latime(cm) x Lungime(cm)
Covor 1 x
Covor 2 x
Covor 3 x

Pretul este de 25 LEI/MP

Profita de ofertele noastre pentru a obtine reduceri !

Oferta!!!

  • Pentru serviciile care nu presupun colectare sau livrare
  • Clean Carpet ofera transportul gratuit, atat la receptia covoarelor cat si la predare, pentru comenzi ce depasesc 6 mp.
Stai la curent cu cele mai noi oferte cu ajutorul newsletter-ului.

Abonare Dezabonare

Vreau sa ma inscriu

Primeste cele mai noi informatii despre ofertele noastre